Реклама тренінгу Дніпро 6

Найближчі тренінги

26-27 квітня м. Львів

При оплаті до 19.04.2018

Ціна за ІІІ (третього) та кожного наступного учасника
2880,- UAH
Ціна за ІІ (другого) учасника
3280,- UAH
Ціна за І (першого) учасника
3580,- UAH

При оплаті після 19.04.2018

Ціна за ІІІ (третього) та кожного наступного учасника
3310,- UAH
Ціна за ІІ (другого) учасника
3770,- UAH
Ціна за І (першого) учасника
4120,- UAH
17-18 травня м. Київ

  Кому буде корисний?

  • власникам та директорам готелів та ресторанів;
  • керівникам мережевих закладів;
  • маркетологам.

 Що отримають учасники?

  • Чітке розуміння як вибудувати стратегію комунікації з гостями конкретного ресторану і готелю; канали, спікери, повідомлення
  • Як і навіщо створювати маркетинг план? оптімальній бюджет і організація работі
  • Як вибрати канали просування? Реальні кейси, який ефект від реклами і від чого залежить?
  • Мікромаркетінг - чому так важливий для ресторану і як його організувати?
  • Сучасний SMM, чого точно не хоче гість?
  • Все про програми лояльності: від створення до закриття

ПРОГРАМА ТРЕНІНГУ

Секрети успішної комунікації. PR в ресторані і готелі

  • Секрети комунікації з цільовим аудиторіями.
  • Канал і мета повідомлення;
  • Стратегія комунікації з вашими гостями. Практикум;
  • Особливості PR для цільової аудиторії;
  • Запуск PR- кампаній: кращий досвід. Event-management;
  • Формування інфо-приводу. Вдалі і невдалі приклади.

Програми лояльності

  • Макетування систем лояльності;
  • Орієнтація сервісу і меню на постійних гостей. Секрети створення лояльності;
  • Робота з базою постійних гостей. аналіз відвідуваності;
  • Акції для постійних гостей. додаткові послуги.

Реклама: основні тенденції та доцільність витрат

  • Основні рекламні канали. Інструменти рекламування ресторану: позитивний та негативний досвід;
  • Встановлення задачі рекламної компанії. Визначення цільової аудиторії та повідомлення;
  • Математика рекламних кампаній;
  • Зовнішня реклама: фішки, що створюють черги;
  • Кейс стаді: рекламні кампанії в ресторанному бізнесі.

Інтернет реклама або Online-mix для ресторану

  • Вибір цільової аудиторії соціальних мереж;
  • Представлення ресторану в соціальних мережах. Просування ресторану. Який максимальний ефект від соціальних мереж? Сайт ресторану – які задачі виконує, сучасні тренди;
  • Інтернет реклама: бюджети, цілі, інструменти;
  • Що таке SMM?

Внутрішній маркетинг

  • Акції Чи існують чудо-акції? Розрахунок ефекту від акційних кампаній;
  • Цільова аудиторія акції. Суть та мета акції;
  • Практикум створення акції;
  • Види акцій: на формування лояльності, для залучення нових відвідувачів, формування позитивного іміджу;
  • Внутрішній маркетинг: сила брендингу.

Менеджмент системи просування

  • Маркетинг-план ресторану: новинки, акції, реклама, PR. Зводимо все в один документ;
  • Особливості управління втіленням маркетингової стратегії;
  • Маркетинговий бюджет;
  • Маркетинговий календар;
  • Практикум менеджменту системи просування.