Професійно

Просто

Мобільно

Он-лайн журнал

Практичний та он-лайновий

Інструменти менеджменту

Журнал містить конкретні поради, що дозволяють Вам легко впровадити найкращі інструменти з різних сфер у практику Вашого готелю та ресторану

Випуск щомісяця

Завжди нові інструменти, тренди та досвід, що дозволять Вашому бізнесу постійно розвиватись

Он-лайн практикуми

Наші консультанти та експерти щомісяця проводять он-лайн практикуми з тем, що так важливі для готелю та ресторану

Рубрика PRO Менеджмент

Практичні інструменти управління готелями та ресторанами в кожному випуску! Експерти, консультанти та практики діляться унікальними кейсами на сторінках журналу pro hotel&restoran. Стратегія, HR, фінансовий та операційний менеджмент, маркетинг, управління сервісом та лояльністю гостей, PR, Sales management для готелів та ресторанів. Долучайтесь до найкращої практики зараз!

менеджмент

Факти

Актуальних рубрик

Журнал містить 11, рубрик які представляють різні сфери управління готелем та рестораном

+

Професійних Статей

Для кожного номера наша компанія готує не менше 7 статей від консультантів та експертів

+

Он-лайн практикуми

Щоквартально ми готуємо 2 унікальних он-лайн практикуми. Кожен проходить тричі, щоб усі мали можливість обрати зручну дату

Рубрика PRO готель 

Які трендові концепції готелів в Україні? Організація housekeeping, служби поселення, відділу продаж. Обираємо додаткові послуги для гостей та встановлємо ціни. Як управляти собівартістю номера та який оптимальний штат готелю? Ідеї для сніданків та дизайну. Кейси та найкраща практика у нашій спеціальній рубриці  для готельєрів. 

Рубрики журналу

Pro менеджмент    

Все для управління готелем та рестораном: стратегія, фінанси, маркетинг, HR, операційний менеджмент

Pro технологію

Огляд обладнання: коли доцільно використовувати, основні правила та нюанси експлуатації, поради експертів

Pro готель     

Готельні концепції, менеджмент. Канали продажу готелю, додаткові послуги, ціноутворення, маркетинг. Стандарти та організація

Гастротур

Наші експерти відвідують різні концепції готелів та ресторанів по всьому світу. Огляд практики ресторанів та готелів всього світу

Pro кухню     

Ідеї нових страв та подач з документами та фотографіями. Хіти продажу різних концепцій ресторанів

Pro сервіс  

Управління відносинами з гостями. Інструменти, посуд та багато іншого необхідного для ваших гостей

Розвивайте Ваш бізнес разом з нами

Оформіть підписку на журнал сьогодні!

Pro дизайн     

Фішки та правила. Тренди дизайну для готелів та ресторанів

   Pro bar       

Організація  та ідеї для вдосконалення бару, технології та подачі

Календар стратегії       

Розвиваємо ресторан крок за кроком. Щомісячний гайд по плануванню роботи ресторану

Гастродумка    

Думки та інтерв’ю практикуючих рестораторів

Pro новини

Основні зміни та новини важливі для готельєрів та рестораторів

Рубрика PRO кухню

Кухня ресторану є основою успішної концепції. Кухня може приваблювати черги відвідувачів, а може зробити ресторан пустим. Огляди технології, реальні страви з технологічними картками, опис процесу приготування, ідеї страв та подач. Складні питання управління кухнею, інтерв'ю з шефами найкращих ресторанів. Все це та багато іншого в кожному випуску PRO hotel&restaurant.

Чому pro hotel&restaurant?

no-translate-detected_318-85454 (1)

Доступно

Он-лайн журнал доступний в будь-якому місці та в будь-який час за надзвичайно вигідною ціною

no-translate-detected_318-84207 (1)

Практично

Лише інструменти перевірені практикою потрібні для розвитку Вашого бізнесу та Вашої команди

no-translate-detected_318-72886

Експертно

Найкращі консультанти, експерти та практики діляться своїм досвідом на сторінках журналу кожного випуску, щомісяця

Рубрика Гастротури

Мандрівки по всьому світу з описами концепцій готелів та ресторанів. Лише практика та свіжі ідеї. Погляд наших консультантів на реальні відвідини ресторанів світу з точки зору бізнесу

Рубрика PRO online практикуми

Он-лайн практикуми від експертів та консультантів компанії. Отримайте практичні інструменти в зручний для вас час без додаткових витрат он-лайн!

Графік он-лайн практикумів на жовтень:

9 жовтня Володимир Осєнній та Наталія Чуприна "Кухонна логістика. Організація поставок ресторану"

20 жовтня Борис Шевельов "5 стратегічних помилок в концепції готелю та ресторану"

Найближчий номер

0001

Оберіть Ваш персональний план підписки

Станьте частиною великої спільноти журналу Pro hotel&restaurant

Base

125 грн /міс.
  • Он-лайн версія журналу
  • 7+ статей у кожному номері з 11 рубрик журналу
  • Мінімальний період підписки 3 місяці
  • Он-лайн практикуми протягом кварталу
  • Друкована версія журналу
  • 5-та ліцензія у подарунок при купівлі 4-х

Standard

195 грн /міс.
  • Он-лайн версія журналу
  • 7+ статей у кожному номері з 11 рубрик журналу
  • Мінімальний період підписки 3 місяці
  • Он-лайн практикуми протягом кварталу
  • Друкована версія журналу
  • 5-та ліцензія у подарунок при купівлі 4-х

Pro

990 грн /міс.
  • 12 он-лайн ліцензій журналу
  • 7+ статей у кожному номері з 11 рубрик журналу
  • Мінімальний період підписки 3 місяці
  • 12 ліцензій для он-лайн практикумів
  • Друкована версія журналу 45 грн/ліцензія
  • 1500 грн бонус на консалтинг та корп. тренінги при оплаті за 6 місяців

Pro +

1 440 грн /міс.
  • 20 он-лайн ліцензій журналу
  • 7+ статей у кожному номері з 11 рубрик журналу
  • Мінімальний період підписки 3 місяці
  • 20 ліцензій для он-лайн практикумів
  • Друкована копія журналу 30 грн/ліцензія
  • Домашні завдання під час он-лайн практикумів
  • Тестування після он-лайн практикумів
  • 5 годин он-лайн консультацій для компанії при оплаті за 6 місяців
  • 1500 грн бонус на консалтинг та корп. тренінги при оплаті за 6 місяців