Професійний журнал

 

 

 

 

 

 

Практичний та онлайновий

Інструменти менеджменту

Журнал містить конкретні поради, що дозволяють Вам легко впровадити найкращі інструменти з різних сфер у практику Вашого готелю та ресторану

8 випусків на рік

Завжди нові інструменти, тренди та досвід, що дозволять Вашому бізнесу постійно розвиватись

Доступна практика для Вашого бізнесу

Отримайте безкоштовний онлайн-примірник зараз.

Рубрика PRO Менеджмент

Практичні інструменти управління готелями та ресторанами в кожному випуску! Експерти, консультанти та практики діляться унікальними кейсами на сторінках журналу pro hotel&restoran. Стратегія, HR, фінансовий та операційний менеджмент, маркетинг, управління сервісом та лояльністю гостей, PR, Sales management для готелів та ресторанів. Долучайтесь до найкращої практики зараз!

менеджмент

Факти

Актуальних рубрик

Журнал містить 11, рубрик які представляють різні сфери управління готелем та рестораном

+

Професійних Статей

Для кожного номера наша компанія готує не менше 7 статей від консультантів та експертів

Рубрика PRO готель 

Які трендові концепції готелів в Україні? Організація housekeeping, служби поселення, відділу продаж. Обираємо додаткові послуги для гостей та встановлємо ціни. Як управляти собівартістю номера та який оптимальний штат готелю? Ідеї для сніданків та дизайну. Кейси та найкраща практика у нашій спеціальній рубриці  для готельєрів. 

Рубрики журналу

Pro менеджмент    

Все для управління готелем та рестораном: стратегія, фінанси, маркетинг, HR, операційний менеджмент

Pro технологію

Огляд обладнання: коли доцільно використовувати, основні правила та нюанси експлуатації, поради експертів

Pro готель     

Готельні концепції, менеджмент. Канали продажу готелю, додаткові послуги, ціноутворення, маркетинг. Стандарти та організація

Гастротур

Наші експерти відвідують різні концепції готелів та ресторанів по всьому світу. Огляд практики ресторанів та готелів всього світу

Pro кухню     

Ідеї нових страв та подач з документами та фотографіями. Хіти продажу різних концепцій ресторанів

Pro сервіс  

Управління відносинами з гостями. Інструменти, посуд та багато іншого необхідного для ваших гостей

Розвивайте Ваш бізнес разом з нами

Оформіть підписку на журнал сьогодні!

Pro дизайн     

Фішки та правила. Тренди дизайну для готелів та ресторанів

   Pro bar       

Організація  та ідеї для вдосконалення бару, технології та подачі

Календар стратегії       

Розвиваємо ресторан крок за кроком. Щомісячний гайд по плануванню роботи ресторану

Гастродумка    

Думки та інтерв’ю практикуючих рестораторів

Pro новини

Основні зміни та новини важливі для готельєрів та рестораторів

Рубрика PRO кухню

Кухня ресторану є основою успішної концепції. Кухня може приваблювати черги відвідувачів, а може зробити ресторан пустим. Огляди технології, реальні страви з технологічними картками, опис процесу приготування, ідеї страв та подач. Складні питання управління кухнею, інтерв'ю з шефами найкращих ресторанів. Все це та багато іншого в кожному випуску PRO hotel&restaurant.

Чому pro hotel&restaurant?

no-translate-detected_318-85454 (1)

Доступно

Он-лайн журнал доступний в будь-якому місці та в будь-який час за надзвичайно вигідною ціною

no-translate-detected_318-84207 (1)

Практично

Лише інструменти перевірені практикою потрібні для розвитку Вашого бізнесу та Вашої команди

no-translate-detected_318-72886

Експертно

Найкращі консультанти, експерти та практики діляться своїм досвідом на сторінках журналу кожного випуску, щомісяця

Рубрика Гастротури

Мандрівки по всьому світу з описами концепцій готелів та ресторанів. Лише практика та свіжі ідеї. Погляд наших консультантів на реальні відвідини ресторанів світу з точки зору бізнесу

Наші експерти

 

Olga

Ольга Йолтуховська

Франчайзинговий брокер, бізнес консультант, експерт барної та ресторанної індустрії

Герус Софія

Герус Софія

Шеф-кухар, технік-технолого, менеджер, консультант

Уляна Мельник

Уляна Мельник

Sd & marketing coordinator
у Ibis Styles Lviv Center

Тетяна Гнасюк

Тетяна Гнасюк

Керівник напряму
піцерія Фелічіта,
компанія Гранд Персона

Сергій Байсаревич

Сергій Байсаревич

Шеф-експерт,
бренд-шеф ресторану Barvy

Тарас Чобіт Таурус (1)

Тарас Чобіт

Директор готельного комплексу "Таурус"

 

Володимир Непийвода

Володимир Непийвода

Керівник та засновник дизайн-студії YOD

Максим Богданов

Максим Богданов

Керівник департаменту
продажів Reikartz Hotel Group

Володимир Яворський

Володимир Яворський

Експерт з проектування та
обладнання кухні, керівник
компанії restormarket.com.ua

Тарас Сердюк

Тарас Сердюк

Ресторатор, власник мережі
ресторанів Mafia

03

Савелій Лібкін

Відомий український ресторатор. Співвласник ресторанної компанії "Реста"

Ігор Сухомлин

Ігор Сухомлин

Ресторатор. Засновник Чашка Espresso-bar, Варенична Балувана Галя, Хінкальня Буба

Стефано Антоніоллі

Стефано Антоніоллі

Шеф-кухар, ресторатор,
член журі премії «Сіль»

Андрій Асанов

Андрій Асанов

Експерт з дизайну, власник студії архітектури та дизайну asanov.com.ua

IMG_0308

Андрій Худо

Відомий український ресторатор. Співвласник Холдингу емоцій "!FEST"      

Владимир Осенний

Володимир Осінній

Шеф-експерт, бренд-шеф Арена кейтеринг, консультант

Олег Рогоза

Олег Рогоза

Директор компанії
Кнайпа PRO Груп

Оксана Скирта

Оксана Скирта

Фінансовий директор готельно-ресторанного комплексу "Бартоломео"

Задорожна Оксана

Оксана Задорожна

Шеф-кухар "Голодний Микола", Кумпель груп

 

Богдан Білоножко

Богдан Білоножко

Шеф-експерт, шеф-кухар ресторану Szkocka

 

Наталія Ляшенко

Наталія Ляшенко

Директор з розвитку HoRes Pro

 

Андрій Леда

Андрій Леда

Експерт, директор
Nobilis Hotel

 

Іван Янчишин

Іоанн Янчишин

Кулінарний експерт та консультант, співзасновник HoReCaShowLviv

Вардкес Арзуманян

Вардкес Арзуманян

Ресторатор, власник компанії Рестарон, в яку входять ресторани Кентавр, Тарон, Шампанерія, Mons Pivs

Аліна Токміленко

Аліна Токміленко

Експерт з управління мережею ресторанів, керуюча компанії "23 ресторани"

Іван Зелик

Іван Зелик

Бренд-бармен
Ресторації Бачевських

У актуальному номері

journal_01-02-2018_ua

PRO МЕНЕДЖМЕНТ
7 ключових точок зростання ресторану

PRO КУХНЮ
Тренди сучасної української кухні

ГАСТРОТУР
Тбілісі, Стамбул

PRO ТЕХНОЛОГІЮ
Індукційні плити: фактори вибору та основні точки уваги

PRO ГОТЕЛЬ
Основи готельного сервісу: що варто передбачити у стандартах

PRO БАР
Коктейлі з локальних інгредієнтів: готуємось до коктейльного сезону з регіональним меню

КАЛЕНДАР СТРАТЕГІЇ
Що варто включити до планів готельєру та ресторатору у березні

ГАСТРОДУМКА
Дитяча кімната у ресторані

Оберіть Ваш персональний план підписки

Станьте частиною великої спільноти журналу Pro hotel&restaurant

Free

0 грн /номер
  • Онлайн версія журналу
  • 60 % інформації доступно у кожному номері
  • Максимальний період підписки 3 місяці
  • Друкована версія журналу

Base

125 грн /номер
  • Онлайн версія журналу
  • 7+ статей у кожному номері з 11 рубрик журналу
  • Мінімальний період підписки 6 місяців
  • Друкована версія журналу
  • 5-та ліцензія у подарунок при купівлі 4-х

Standard

195 грн /номер
  • Онлайн версія журналу
  • 7+ статей у кожному номері з 11 рубрик журналу
  • Мінімальний період підписки 6 місяців
  • Друкована версія журналу
  • 5-та ліцензія у подарунок при купівлі 4-х

Pro

990 грн /номер
  • 12 онлайн ліцензій журналу
  • 7+ статей у кожному номері з 11 рубрик журналу
  • Мінімальний період підписки 6 місяців
  • Друкована версія журналу 45 грн/ліцензія
  • 1500 грн бонус на консалтинг та корп. тренінги при оплаті за 6 місяців

Pro +

1 440 грн /номер
  • 20 онлайн ліцензій журналу
  • 7+ статей у кожному номері з 11 рубрик журналу
  • Мінімальний період підписки 6 місяців
  • Друкована копія журналу 30 грн/ліцензія
  • 5 годин он-лайн консультацій для компанії при оплаті за 12 місяців
  • 1500 грн бонус на консалтинг та корп. тренінги при оплаті за 12 місяців

1_02-circle

Контактна особа:

 Ірина   Липко

+380673838843