Операційний консалтинг

Консультування нового або існуючого закладу  одноразово або системно

Стратегія. Концепція

  • Розробка та зміна стратегії
  • Аудит концепції
  • Ребрендинг
  • Визначення ТОП-5 зон розвитку

Технологія

  • Аудит, зміна, реінжиніринг  технологічного процесу
  • Навчання, розробка стандартів, організація кухні

Продажі та сервіс

  • Аудит та зміна меню
  • Оцінка маржинальності страв
  • Постановка роботи служби сервісу

Фінансова система

  • Аудит звітності, формування зон розвитку
  • Постановка ділянок обліку та системи звітності

Маркетинг. Просування

  • Розробка індивідуального маркетинг плану
  • Впровадження системи просування, лояльності

Управління закладом. HR

  • Аудит процесів управління персоналом
  • Оцінка рівня задоволеності та залученості персоналу
  • Оцінка персоналу, системи мотивації
  • Навчання

 

Проектний консалтинг

Складається з 3 основних етапів: концепція, інжиніринг, запуск

Концепція

  • Розробка ідеї, формату, типу та концепції закладу
  • Визначення цільової аудиторії закладу, портрету гостя
  • Вибір локації закладу, розміру, визнаення умов
  • Розробка елементів моделі закладу
  • Створення скелету меню
  • Розробка бізнес плану та кошторису

Інжиніринг

  • Проектування кухні,  технологічних приміщень та залу
  • Розробка дизайну, брендинг, неймінг закладу
  • Затвердження календар-графіку проекту
  • Макетування технологічного процесу

Запуск

  • Підбір персоналу
  • Навчання персоналу залу та кухні
  • Постановка управлінських процесів
  • Повна підтримка процесу запуску