Тренінги для готелів та ресторанів

Червень 2018
Понеділок Вівторок Середа Четвер П’ятниця Субота Неділя
28.05.2018 29.05.2018 30.05.2018 31.05.2018 01.06.2018 02.06.2018 03.06.2018
04.06.2018 05.06.2018 06.06.2018 07.06.2018 08.06.2018 09.06.2018 10.06.2018
11.06.2018 12.06.2018 13.06.2018 14.06.2018 15.06.2018 16.06.2018 17.06.2018
18.06.2018 19.06.2018 20.06.2018 21.06.2018 22.06.2018 23.06.2018 24.06.2018
25.06.2018 26.06.2018 27.06.2018 28.06.2018 29.06.2018 30.06.2018 01.07.2018

Ресторанна та готельна математика:  управління прибутковістю

Тренінг з фінансів, що допоможе розібратись з бюджетом та фінансовою звітністю закладу, навчить орієнтуватись в показниках та дасть додаткові інструменти підвищення дохідності

Детальніше...

Стратегічний маркетинг: концепція та PR.  Як залучити гостей?

Тренінг з маркетингу, покликаний допомогти вам збільшити клієнтопотік та задоволеність гостей вашого закладу шляхом опрацювання ефективної маркетингової стратегії

Детальніше...

HR для готелів та ресторанів:  бюджет, підбір, адаптація та оцінка

Тренінг з управління персоналом, в ході якого ви навчитесь формувати ефективну, мотивовану та небайдужу команду, що сприятиме успіху закладу

Детальніше...

Управління продажами та операційний менеджмент

Програма тренінгу знайомить з інструментами аналізу і управління продажами та особливостями ціноутворення, а також вчить ефективно вибудовувати бізнес-процеси в закладі

Детальніше...

Сервіс-менеджмент: управління відносинами з гостями

Тренінг про те, як створити найкращий сервіс, визначити ступінь задоволеності гостей та забезпечити його високий рівень

Детальніше...

Управління готелем та рестораном: секрети росту (семінар)

Семінар охоплює ключові питання управління закладом: персонал, марктеинг та фінанси, і дає дієві інструменти підвищення ефективності закладу

Детальніше...

Управління продажами ресторану та готелю: максимізація врожаю з 1м2

Програма тренінгу знайомить з інструментами аналізу і управління продажами та особливостями ціноутворення, а також вчить ефективно використовувати мерчендайзинг та управляти меню

Детальніше...

Ресторанний та готельний маркетинг: просування, мікромаркетинг, SMM, PR та програми лояльності

Програма тренінгу знайомить з інструментами аналізу і управління продажами та особливостями ціноутворення, а також вчить ефективно використовувати мерчендайзинг та управляти меню

Детальніше...

Управління кухнею для ресторатора

Програма тренінгу знайомить з інструментами управління кухнею, принципами ефективної організацїї кухонних процесів, основами управління і систематизації кухонних процесів.

Детальніше...

HR (II): управління командою готелю та ресторану. Оцінка та KPI. Лідерство та комунікація

Програма тренінгу знайомить з інструментами оцінки персоналу, мистецтвом управління командами, інструментами комунікації та мотивації, методами ефективного планування та контролю.

Детальніше...