Борис Шевельов

Засновник, співвласник та chief advisor компанії, керівник консалтингових проектів, бізнес-тренер, коуч .

Сертифікований консультант Інституту Адізеса (США), випускник програми МВА LvBS, кандидат економічних наук. Також навчався в KMBS, бізнес-школах Шанхаю, Варшави, Сеулу.

Спеціалізація:

  • Формування стратегії та бізнес-плану ресторану;
  • Маркетингова концепція;
  • Проведення ринкового аналізу;
  • Фінансова аналітика та управління фінансовими потоками;
  • Проектування бізнес-процесів;
  • Коучинг керівників;
  • Розробка тренінгової методології та підготовка тренерів.

Управлінський досвід 10 років. Працював з гоготелями та ресторанами: «Япі», «Кумпель Груп», «Косино», «Грушевський Cinema Jazz», Fashion Club, Felichita, Вареники Тут, Львівская майстерня шоколаду, Reikartz Hotel  та багато інших.

 

Наталія Чуприна

Vise–chief adviser, консультант.

Ресторатор. Має великий досвід роботи в сфері гостинності. Керувала відкриттям готелів і ресторанів “з нуля”, займалась їх розвитком та управлінням. Довгий час працювала у сфері обслуговування в компанії з морських перевезень на круїзному лайнері.

Магістр готельно-ресторанної справи,  Київський національний університет культури і мистецтв.

Спеціалізація:

  • Розробка стандартів роботи ресторанів, посадових інструкцій, штатних розписів та інших нормативних документів;
  • Розробка графіків проектів, затвердження плану залу ресторану, технічних та технологічних приміщень, технологічних карт закладу. Створення чек-листів закладу;
  • Розробка системи операційного менеджменту;
  • Контроль та аналіз операційної діяльності;
  • Модератор creative-team з розробки концепції ресторану. 

Лариса Шевельова

Adviser, консультант, бізнес-тренер. 

Ресторатор. Керівник служби аналітики. Коуч в напрямку створення систем обліку, аналітики та фінансів.

Створила самий дисконтний проект в ресторанному бізнесі - «Эгоїст». Працювала головним економістом та ІТ-керівником компанії «FFS» ( «Піцца Челентано», «ЯПІ», «Кумпель», «Дарвін», «Кафе 1»). Керівний досвід в ресторанному бізнесі більше 20 років.

Спеціалізація:

  • Розробка облікових комплексів для готелів та ресторанів;
  • Аудит ресторанів та готелів;
  • Розробка та макетування систем лояльності;
  • Тренер фінансових програм для готелів та ресторанів;
  • Стратегічний коуч з розвитку ресторанів;
  • Консультант власників та перших осіб ресторанів, готелів та мереж закладів;
  • Модератор creative-team з розробки концепції ресторану.

Ірина Липко

Adviser, консультант компанії.

Має великий досвід роботи в сфері гостинності. Працювала головним технологом в мережі ресторанів "Старгород"(Україна), мережі кінотеатрів "Люксор" (Росія), мережі ресторанів "Чай у Хана" (Москва). Управлінський досвід більше 10 років.

Спеціалізація:

  • Розробка стандартів роботи ресторанів, посадових інструкцій, нормативних документів;
  • Аудит та аналіз роботи кухні;
  • Розробка технологічних і калькуляційних карт;
  • Розробка та контроль технологічних процесів кухні.