Борис Шевельов

Засновник, співвласник та chief advisor компанії, керівник консалтингових проектів, бізнес-тренер, коуч .

Сертифікований консультант Інституту Адізеса (США), випускник програми МВА LvBS, кандидат економічних наук. Також навчався в KMBS, бізнес-школах Шанхаю, Варшави, Сеулу.

Спеціалізація:

  • Формування стратегії та бізнес-плану ресторану;
  • Маркетингова концепція;
  • Проведення ринкового аналізу;
  • Фінансова аналітика та управління фінансовими потоками;
  • Проектування бізнес-процесів;
  • Коучинг керівників;
  • Розробка тренінгової методології та підготовка тренерів.

Управлінський досвід 10 років. Працював з гоготелями та ресторанами: «Япі», «Кумпель Груп», «Косино», «Грушевський Cinema Jazz», Fashion Club, Felichita, Вареники Тут, Львівская майстерня шоколаду, Reikartz Hotel Group та багато інших.

 

Наталія Чуприна

Співвласник, vise–chief adviser, операційний директор, консультант.                                           

Співвласник мережі італійських піцерій «Чао Белла», запускала ресторан La Rouge, «Гранд готель» у м. Запоріжжя, створювала бренди La Famiglia, Бавария, Bus Station, Йозеф Штрудель.

Спеціалізація:

  • Розробка стандартів роботи ресторанів, посадових інструкцій, штатних розписів та інших нормативних документів;
  • Розробка графіків проектів, затвердження плану залу ресторану, технічних та технологічних приміщень, технологічних карт закладу. Створення чек-листів закладу;
  • Розробка системи операційного менеджменту;
  • Контроль та аналіз операційної діяльності;
  • Модератор creative-team з розробки концепції ресторану. 

Управлінський досвід в готельно-ресторанному бізнесі  17 років. Працює консультантом по всій Україні, клієнтами є  готель "Косино",  готель "Атлас Делюкс",   компанія "Гранд персона"  та багато інших.

Лариса Шевельова

Adviser, консультант, бізнес-тренер. 

Ресторатор. Керівник служби аналітики. Коуч в напрямку створення систем обліку, аналітики та фінансів.

Створила самий дисконтний проект в ресторанному бізнесі - «Эгоїст». Працювала головним економістом та ІТ-керівником компанії «FFS» ( «Піцца Челентано», «ЯПІ», «Кумпель», «Дарвін», «Кафе 1»). Керівний досвід в ресторанному бізнесі більше 20 років.

Спеціалізація:

  • Розробка облікових комплексів для готелів та ресторанів;
  • Аудит ресторанів та готелів;
  • Розробка та макетування систем лояльності;
  • Тренер фінансових програм для готелів та ресторанів;
  • Стратегічний коуч з розвитку ресторанів;
  • Консультант власників та перших осіб ресторанів, готелів та мереж закладів;
  • Модератор creative-team з розробки концепції ресторану.

Ірина Липко

Adviser, консультант компанії.

Має великий досвід роботи в сфері гостинності. Працювала головним технологом в мережі ресторанів "Старгород"(Україна), мережі кінотеатрів "Люксор" (Росія), мережі ресторанів "Чай у Хана" (Москва). Управлінський досвід більше 10 років.

Спеціалізація:

  • Розробка стандартів роботи ресторанів, посадових інструкцій, нормативних документів;
  • Аудит та аналіз роботи кухні;
  • Розробка технологічних і калькуляційних карт;
  • Розробка та контроль технологічних процесів кухні.