корпоративні тренінгові програми
HoresPro

2014

Компанія Hores Pro проводить професійні корпоративні тренінги для готелів, ресторанів та компаній сфери послуг.

програми
тренінгів:

Корпоративна
програма починається з дотренінгового
аналізу. Кожен тренінг адаптується
індивідуально під потреби конкретного
клієнта. Окремі модулі розробляються
спеціально для конкретного закладу чи
компанії.

  • 5-ти
    зірковий сервіс: фішки, що захоплюють
    гостей 3 дні (24 годин)

  • Проривні
    продажі або салат, перше, друге і
    компот
    – це реальність 4 дні (30 годин)

  • Базова
    підготовка служби сервісу 2 дні (16
    годин)

  • Тренінг
    кухонної майстерності (на базі меню

    конкретного ресторану) 4 дні (30
    годин)

  • Організація
    роботи кухні ресторану: годинниковий
    механізм 3 дні (25 годин)

  • Комплексна
    сервісна програма для працівників
    лінії роздачі 3 дні (25 годин)

  • Комплексна
    сервісна програма для працівників
    готелю 5 днів (40 годин)

  • Комплексна
    сервісна програма для менеджерів по
    туризму 3 дні (25 годин)

  • Основи
    барменського мистецтва: міксологія,
    історія,
    технологія, флайрінг 5
    днів (40 годин)

Після
проходження тренінгу Ваш заклад отримує
сертифікат, а також характеристики і
рекомендації щодо подальшої роботи з
працівниками.

Вартість
тренінгу визначається індивідуально.

тренери:

Борис Шевельов

chief
adviser, бізнес тренер компанії Hores Pro

Наталя Чуприна

vice-chief
adviser, бізнес тренер компанії Hores Pro

Тетяна Єзерська


керівник
служби сервісу, бізнес тренер компанії
Hores Pro

Лариса Шевельова

керівник
служби аналітики, бізнес тренер компанії
Hores Pro

Ігор Хоній

бренд-бармен,
бариста, бізнес тренер компанії Hores Pro

Діана
Петрушко

дизайнер,
бізнес тренер компанії Hores Pro

Євген Воловецький

шеф-кухар,бізнес
тренер компанії Hores Pro

ВСТАВИТЬ
ВСЕХ

Для
замовлення тренінгу звертайтесь

за
телефонами:

+38
(050) 888 01 08

+38
(032) 225 64 98

Адреса:

м.
Львів, вул. І.Франка, 23-41

Борис
Шевельов

Керівник
служби
cервісу,

тренер
компанії
HoResPro

098 779
47 84

chief@horespro.com.ua

www.horespro.com.ua



Напрямок
роботи в компанії

Формування
стратегії, маркетингу та бізнес-плану
ресторану. Організація підбору, оцінки
та розвитку персоналу в готельно-ресторанних
комплексах. Фінансова аналітика та
управління фінансовими потоками
готельно-ресторанних комплексів.
Проектування бізнес-процесів та
консультування з питань управління
готельно-ресторанними комплексами,
коучинг керівників.

Організація
процесу запуску готелів та ресторанів,
розробка комплексної маркетингової
програми. Проведення ринкового аналізу,
побудова фінансової моделі майбутнього
об’єкту. Керівництво процесом розробки
нових страв, складання авторського меню
тощо.

Розробка
тренінгової методології та тренінгових
програм компанії, ведення управлінських,
фінансових та стратегічних модулів.
Підготовка тренерів та нагляд за якістю
роботи тренінгів. Розробка методології
підбору та розвитку персоналу.

Модератор
creative-team з розробки концепції ресторану.
Керівник тренінгових програм та
консалтингових проектів.


Професійні
компетенції

Борис Шевельов
– консультант в сфері управління
готельно-ресторанними комплексами.
Загальний досвід роботи в даній сфері
більше 8 років, починав свою кар’єру з
економіста ресторану. Займався
консультацією і запуском ресторанів
«з нуля», розробкою та реалізацією нової
стратегії з розвитку існуючих ресторанів.

Стратегічний
директор компанії Hores Pro. Має великий
досвід управління персоналом в сфері
готельно-ресторанного бізнесу.

Досвід
роботи


Мережа
ресторанів «Піца Челентано», «ЯПІ»,
ЛНУ ім. І. Франка, ресторан “Bianco
Rosso”.


Тренінгова
(викладацька) діяльність

Навчання та
розвиток управлінського персоналу,
тренінги економічного аналізу ресторанів
та готелів.

Веде такі
програми: «Як відкрити ресторан – від
концепції до червоної стрічки»,
«Комплексна програма лінійного
менеджменту», «Адміністратор – господар
залу. Всі тонкощі організації роботи»,
співавтор програми «Проривні продажі
або салат, перше, друге і компот – це
реальність». Викладач, веде курси
економіки підприємства, ціноутворення
та стратегії.


Освіта

Магістр
економіки зі спеціальності “Економіка
підприємства”

Львівський
Національний Університет ім. І. Франка

Сертифікований
консультант за фазами 0, 2

Інститут
Адізеса

На даний
момент навчається за програмою Key
Executive МВА

Lviv
Business School

Учасник
наукових та франчайзингових конференцій,
ресторанних тренінгів О. Назарова, Г.
Дітмар, В. Касселя.

Тетяна
Єзерська

Керівник
служби
cервісу,

тренер
компанії
HoResPro

063 201
07 18

tatyana.hores@gmail.com

www.horespro.com.ua


Напрямок
роботи в компанії

Проведення
аналізу якості і організації обслуговування
в закладах; розробка методичних посібників
і стандартів для служби сервісу та їх
впровадження; підбір та навчання служби
сервісу; організація роботи сервісу
під час відкриття закладу.

Розробка
посадових інструкцій, HR-плану служби
сервісу ресторану, стандартів креативної
подачі страв та напоїв. Учасник
creative-team з розробки концепції закладу,
маркетингової моделі та меню.

Автор та
співавтор тренінгових програм з розвитку
служби сервісу та гостинності,
сертифікований бізнес – тренер компанії
Hores Pro
.


Професійні
компетенції

Тетяна
Єзерська спеціалізується на постановці
професійного сервісу та гостинності.
За 10 років роботи в сфері обслуговування,
дев’ять з яких в готельно-ресторанні
сфері, пройшла шлях від офіціанта до
керуючого рестораном. В її арсеналі
чимала кількість професійних секретів,
що ґрунтуються на практичному досвіді
та допомагають організувати роботу
так, щоб задоволеними залишились і
гості, і власники, і персонал.

Досвід
роботи


Готельно-ресторанний
комплекс “
Grande
Pettine
(м.Одеса), ресторан “
Tequila
House
(м.Одеса), ресторан “
Bianco
Rosso
(м.Львів), мережа ресторанів “
Fanconi
: ресторан “
Shangri
la”,
ресторан “
Vesna”,
ресторан “
Fanconi
– 1872”, ресторан “Восточный экспресс”
(м.Одеса), ресторани “
Mozart
та “
Figaro
(м.Одеса).


Тренінгова
(викладацька) діяльність

Базове навчання
та розвиваючи тренінги для офіціантів,
барменів, хостес та адміністраторів,
яке формує основу знань та вмінь в
обраному напрямку. Веде такі програми
як: «5-ти зірковий сервіс: фішки, що
захоплюють гостей»,

«Проривні
продажі або салат, перше, друге і компот
– це реальність», «Адміністратор –
господар залу. Всі тонкощі організації
роботи», співавтор програми «Як відкрити
ресторан – від концепції до червоної
стрічки».


Освіта

Магістр
економіки зі спеціальності «Управління
проектами».

Одеський
регіональний інститут державного
управління при Національній академії
державного управління при Президентові
України.

Ігор
Хоній

Бренд
– бармен, бариста,

тренер
компанії
HoResPro

093 747
22 13

igor4uk1991@ukr.net

www.horespro.com.ua



Напрямок
роботи в компанії

Організація
роботи бару, створення меню бару,
написання технологічних карт, розробка
подач.

Проектування
барної стійки, підбір барменського
обладнання, пошук постачальників.

Підбір, оцінка
та навчання барменів. Навчання офіціантів
основам продажу барного меню.

Професійні
компетенції

Ігор Хоній,
бармен компанії HoResPro, вміло приготує
будь-який напій на Ваш смак за барною
стійкою. Любить свою роботу, постійно
вдосконалює свої навички та вміння у
приготуванні коктейлів, любить ділитись
досвідом і отримувати нові знання.
Загальний досвід більше 8 років, з яких
4 – робота бар-менеджером. Займався
запуском бару в ресторанах і нічних
клубах «з нуля». Спеціалізується на
міксології та мистецтві приготування
кави.

Досвід
роботи


Галицька
Кнайпа «Музей-ресторан Арсенал», бар –
ресторан “PlayBar”, ресторан “Андреоллі”,
кав’ярня “Credens Cafe”, ресторан “Італійський
дворик”, гранд-клуб “ Софія ”, нічні
клуби “Zanzibar” та “Fenomen”, бар – ресторан
“Double coffee”, ресторан “Il castello”.

Тренінгова
(викладацька) діяльність

Спеціалізується
на базовому навчанні працівників служби
сервісу основам мистецтва бармена, а
також на поглиблених тренінгах з
барменського мистецтва, в тому числі
флайрингу та міксології. Співавтор
профільної програми комплексної
підготовки барменів. Проводить профільні
майстер – класи: «Мистецтво приготування
кави» та «Вино: історія та культура
споживання».

Освіта

.
Магістр юриспруденції зі спеціальності
«Правознавство».

Правничий
Коледж Львівського Національного
Університету ім. І. Франка.

Ігор
є дипломованим барменом

Асоціації Барменів України.


Діана
Петрушко

Дизайнер,
тренер

компанії
HoResPro

097 463
21 01

designer@horespro.com.ua

www.horespro.com.ua



Напрямок
роботи в компанії

Створення
концептуального стилю ресторану – від
розробки логотипу і дизайну меню до
архітектурно – дизайнерського вирішення
інтер’єру. від створення логотипів і
дизайну меню до архітектурно-дизайнерського
вирішення інтер’єру. Під час реалізації
проекту організовує підбір меблів,
будівельних матеріалів, декоративних
елементів, посуду тощо. Також здійснює
авторський нагляд за реалізацією
проекту, бере участь в проектуванні
технічних та технологічних приміщень
ресторану.

Розробляє
комплекс елементів бренду ресторану
для створення унікального образу
закладу, який впізнають гості, створює
неповторний дизайн меню, POS-матеріалів,
деко елементів, ресторанного текстилю
включно із розробкою дизайну форми
персоналу.

Є членом
creative-team із створення концептуального
дизайну закладу, а також є сертифікованим
адвайзером компанії HoResPro. Проводить
модулі тренінгів, пов’язані із дизайном
та брендингом ресторану.

Професійні
компетенції


Діана
Петрушко забезпечує створення
неповторного стилю кожного окремого
закладу більше трьох років. Вважає, що
унікальний бренд та особлива атмосфера
є одними з найважливіших факторів
довготривалої та успішної роботи
ресторану та готелю.

Професійно
володіє навиками побудови 3D – моделі
архітектурно – дизайнерського проекту,
займається проектуванням кухні ресторану,
створенням ескізів форми та текстилю.
Має досвід створення дизайну меню та
інших маркетингових елементів ресторану.

Досвід
роботи


Мережа
ресторанів «Чао Белла» (м. Львів), ресторан
– бістро «Bus Station» (м. Дрогобич), ресторан
«Рафінерія» (м. Дрогобич), ресторан «La
Spezia» (м. Городок), ресторан «Вандлер»
(м. Львів). Розробка концептів ресторанів:
“Баварія”(м. Київ), “La Famiglia”(м. Львів),
“Баварський дворик”(м. Львів), гриль-бар
“На п’яцу”(м. Хмельницький), “Alpin –
blick”(Буковель).


Отримала II премію на
ХХ Конкурсі-огляді архітектурних і
художніх проектів в місті Дніпропетровськ.


Освіта

Магістр
архітектури зі спеціальності «Архітектура
інтер’єру».

Національний
університет «Львівська політехніка»


Євген
Воловецький

Шеф–кухар

тренер
компанії
HoResPro

068 762
39 36

volovetski@gmail.com

www.horespro.com.ua


Напрямок
роботи в компанії

Постановка
роботи кухні та її персоналу, розробка
технології та подачі нових страв і
введення їх в меню ресторану, підбір
та навчання кухарів.

Проектування
кухні: підбір обладнання, розміщення
комунікацій та кухонного приладдя,
підбір посуду тощо.

Учасник
creative-team з розробки концепції закладу,
маркетингу та меню. Тренер корпоративних
та відкритих кухонних тренінгових
програм.

Професійні
компетенції


Євген
Воловецький спеціалізується на
організації та управлінні роботою
кухні. За 19 років роботи в ресторанному
бізнесі 12 років працював шеф-кухарем.
Пройшов шлях від помічника кухаря до
су-шефа та шеф-кухаря.

Досвід
роботи


«Outback
steak house» (Brandon, Florida, USA; ресторан австралійської
кухні), «Carrabbas Italian Grill» (Brandon, Florida, USA;
ресторан італійської кухні), «Bone Fish
Grill» (Clearwater, Florida, USA; ресторан морепродуктів),
ресторан «Astoria» (Philadelphia, Pennsylvania, USA;
банкетний комплекс), ресторан «Absolut»
(Philadelphia, Pennsylvania, USA; банкетний комплекс),
ресторанно-готельний комплекс «Термінал
А» (Львів, Україна).

Тренінгова
(викладацька) діяльність

Проводить
навчання кухарів холодних та гарячих
процесів при підготовці до запуску
ресторану та під час зміни меню закладу.
Проводить корпоративні кухонні тренінги
за індивідуальною програмою для кожного
закладу.

Тренер на
відкритих програмах з навчання та
вдосконалення кухонного мистецтва,
підготовки су-шефів та шеф–кухарів.
Також проводить майстер-класи по
приготуванню страв італійської та
французьких кухонь.

Освіта

Brandon Highschool
Hillsborough Community College за спеціальністю
«Кулінарія та дизайн страв».