PRO hotel&restaurant в Стамбулі!

30624325_1726252837412975_5089544479212306432_n

Конкуренція в українських мегаполісах спричинюється до того, що дедалі частіше ресторатори приймають рішення обрати вузьку диференціацію. Так з’являються заклади китайської, тайськоЇ, марокканської, арабської, грузинської кухні. У пошуках трендів та нового досвіду в організації ресторанів ми вирішили – ні багато ні мало – відвідати Стамбул! Читайте у рубриці #Гастротур.

Це місто просочене духом Сходу: спеції, солодощі, мангали та вулична їжа. Великі і малі вулиці всипані крамничками, де продаються усілякі солодкі смаколики. Гамірно, велелюдно, смажаться каштани та кукурудза – і все це створює загальне враження базару. Чимало кафе, в яких відвідувачі п’ють запашний чай із маленьких скляночок із пахлавою.

То які ж ресторани популярні у Стамбулі?

Вподобай нашу сторінку HoResPro, щоб не пропустити свіжі оновлення. Повну версію статті читайте в останньому випуску журналу "Pro Hotel & Rastaurant".

You must be logged in to post a comment.