Продовжуємо оглядати концепції готелів та ресторанів автентичного Тбілісі у рубриці #Гастротур.

24796768_1598699786834948_8379627491620605370_n

Продовжуємо оглядати концепції готелів та ресторанів автентичного Тбілісі у рубриці #Гастротур.

[BARBARESTAN] Заклад розташовано на одному із найбільш фешенебельних проспектів грузинської столиці імені Давида Агманашенебелі. Ресторан відкрився близько року назад і сьогодні має найкращий
рейтинг на tripadvisor.

Ресторан Barbarestan розташований на двох рівнях: перший поверх та підвал. Загалом ресторан розрахований на 120 гостей.
Дизайн підвалу варто відзначити особливо. Він настільки затишний та красивий, що деякі гості одразу спускаються донизу, не займаючи верхніх столиків. Вентиляція чудова, тому поява вологості не загрожує. Загалом дизайн ресторану виконано у кантрі-стилістиці. Присутня сила-силенна різних дрібничок.
Barbarestan — це ресторан сучасної концептуальної грузинської кухні.

Меню в ресторані змінюється 4 рази на рік. Кожна пора року відзначена у пропозиції закладу особливими стравами з використанням сезонних інгредієнтів.
В цілому меню вузьке та не надто глибоке:
- 5 стартерів (можна замовити набір із 4 та отримати знижку);
- Глибока група салатів – представлено 7 позицій;
- 8 других страв;
- 5 супів;
- 6 десертів;
- 4 гарніри;
- 3 види випічки.
Також є соус та варення власного виробництва. Подачі страв сучасні, прості, але без особливих труднощів.

Запорукою успіху ресторану Barbarestan вважаємо наступні фактори: сучасну інтерпретацію грузинської національної кухні з вузьким меню, затишний дизайн та професійний сервіс. Якщо ви
плануєте подорож до Тбілісі, відвідини цього закладу сміливо заносьте у список обов’язкових бажань.

Вподобай нашу сторінку HoResPro, щоб не пропустити свіжі оновлення. Повну версію статті читайте в останньому випуску журналу "Pro Hotel & Rastaurant".

You must be logged in to post a comment.