Як систематизувати роботу служби housekeeping?

24796309_1598671546837772_8459974303228805742_n

У рубриці #Pro_готель говоримо, як систематизувати роботу служби housekeeping. "Pro Hotel & Restaurant" розпитав Тараса Чобота, директора готельного комплексу "Таурус".

- Організація зміни покоївок: що важливо?

- Організація зміни – чи не найважливіший процес у роботі команди housekeeping. Від правильного та раціонального планування процесів залежить якість та швидкість надання послуг. Організацію зміни найвище керівництво готелю (менеджер, директор) покладає на старшу покоївку. Усі необхідні завдання, час на їх виконання та інші важливі чинники цього процесу прописані у правилах готелю. Однак саме від старшої покоївки залежить правильний порядок їх виконання та розподіл персоналу. 

Вподобай нашу сторінку HoResPro, щоб не пропустити свіжі оновлення. Повну версію статті читайте в останньому випуску журналу "Pro Hotel & Rastaurant".

You must be logged in to post a comment.