Який він, справжній грузинський ресторан?

24232516_1588722494499344_5244633249646462084_n

Який він, справжній грузинський ресторан? Досліджуємо у рубриці #Гастртотур.

[SAMIKITNO]

Це ресторан у номінації «вибір експертів на місці». В ресторані є черга, як в обідні, так і у вечірні години. Тому ми просто не мали права ігнорувати заклад. Виявилось, це ціла ресторанна мережа, заклади якої дуже популярні серед місцевих. Оборотність столу за день – не менше 3,5, і це хороший показник.

Ресторан представляє собою двоповерхову будівлю, перший поверх котрої відведений для відкритої кухні. Дизайн більш ніж простенький, можна навіть сказати, що його не існує в принципі. У центрі залу першого поверху розмістили відкриту кухню.

У центрі кухні велика дров’яна піч, у якій готують хачапурі. До слова, цей великий заклад обслуговує всього лише 9 кухарів.

Пропозиція ресторану широченна:

- більше 20 видів хачапурі;
- 10 видів хінкалі;
- 3 салати;
- 6 холодних закусок;
- більше 30 других страв.

Ресторан Самікітно – яскравий приклад грузинської демократичної концепції, оптимізація меню якого принесла б збільшення показника оборотності.

Вподобай нашу сторінку HoResPro, щоб не пропустити свіжі оновлення. Повну версію статті читайте в останньому випуску журналу "Pro Hotel & Rastaurant".

You must be logged in to post a comment.