Чи варто проводити новорічне святкування в ресторані?

24129981_1586377551400505_4043652926482968427_n

У рубриці #Календар_стратегії обговорюємо, чи варто проводити новорічне святкування в ресторані.

Це складний вибір для кожного закладу. Часто керуючі рестораном розчаровуються, оскільки приготування до новорічної ночі тривають довго, поглинають багато сил та часу, а додатковий прибуток від такої ночі є незначним. Тому велика кількість закладів відмовляються від проведення новорічної ночі. І це має сенс, особливо для демократичних закладів з великою прохідністю. Однак, зробити новий рік у вашому ресторані корисним та/або прибутковим можливо. Я не помилився у так чи або. Дійсно, новорічна ніч може бути корисною для вашого бізнесу, навіть якщо вона не прибуткова.

Ми спробували виділити основні фактори, які мають допомогти прийняти рішення щодо доцільності проведення новорічної вечірки у вашому ресторані:

- розмір ресторану;
- рівень ресторану;
- конкуренція та традиції;
- цільова аудиторія.

Вподобай нашу сторінку HoResPro, щоб не пропустити свіжі оновлення. Повну версію статті читайте в останньому випуску журналу "Pro Hotel & Rastaurant".

You must be logged in to post a comment.