Урізноманітнюємо коктейльну карту гарячими напоями

23621220_1577929075578686_7720766917730455279_n

Продовжуємо урізноманітнювати коктейльну карту гарячими напоями, які піднімуть рентабельність меню та будуть цікаві Вашим гостям, у рубриці #Pro_бар.

[Чайний пунш]

Пунш прийшов до нас з містичної Індії. В перекладі з хінді слово punch означає «п’ять». Адже класичний індійський пунш складався з п’яти компонентів: рому, цукру, лимонного соку, гарячої води та чаю. Коли моряки Британської Ост-Індійської імперії завезли напій до Англії, його готували на основі бренді та вина.

Сьогодні варіантів приготування пуншу безліч. Переважно основою для нього є фруктовий сік. Наша команда, натомість, приготувала для вас «Чайний пунш».

Відносно невисока собівартість та неординарна подача буде гарним доповненням до осіннього-зимового коктейльного меню.

Вподобай нашу сторінку HoResPro, щоб не пропустити свіжі оновлення. Повну версію статті читайте в останньому випуску журналу "Pro Hotel & Rastaurant".

You must be logged in to post a comment.