Переваги та ризики вузькопрофільного ресторану

23559380_1575592075812386_623572234032475949_n

У рубриці #Гастродумка ми спитали Андрія Худо, одного з засновників Холдингу емоцій «!FEST», мережі креативних ресторанів та проектів з оригінальними концепціями, його думку щодо переваг та ризиків при відкритті вузькопрофільного закладу.

- На вашу думку, які фактори успіху вузькопрофільного ресторану?

- Моноресторани – один з трендів розвитку ресторанного бізнесу в Україні. Приходиш у заклад, і там є одна страва, приготування якої відшліфували до ідеалу. От в нашій Реберні “Під Арсеналом” ми відтестували всі процеси і довели їх практично до еталону: готуємо смачно та швидко. Зробили технологічні грилі, які в центрі міста практично не дають викидів диму, ребра готуються досить оперативно, а рецептура забезпечує неперевершений смак.

З факторів успіху моноресторану відзначив би наступні:
■ смак страви;
■ якість приготування;
■ оперативність;
■ простота пропозиції;
■ доступність.

Вподобай нашу сторінку HoResPro, щоб не пропустити свіжі оновлення. Повну версію статті читайте в останньому випуску журналу "Pro Hotel & Rastaurant".

You must be logged in to post a comment.