Білий глінтвейн

23434795_1568379096533684_8993723426186922394_n

Говорячи про глінтвейни, неможливо не згадати Білий глінтвейн. Адже він володіє не тільки унікальним гастрономічним смаком, але й корисними властивостями, оскільки багатий безліччю корисних мінеральних кислот та мікроелементів. Саме білий глінтвейн особливо ефективно допомагає при застудах, оскільки в білому вині міститься кофеїнова кислота, яка рекомендується для вживання в сезон вірусів та холодів. Цікавим є той факт, що концентрація всіх цінних речовин в білому вині є менш щільна, ніж у червоному. Це і є першопричиною того, що сухе біле вино вважається більш легким у порівнянні з червоним. Щоб привернути увагу гостей та спонукати продажі, варто поекспериментувати зі способом подачі.

Вподобай нашу сторінку HoResPro, щоб не пропустити свіжі оновлення. Повну версію статті читайте в останньому випуску журналу "Pro Hotel & Rastaurant".

You must be logged in to post a comment.