Обираємо піч для піци

23172487_1566189956752598_7481147060766267103_n

У жовтневому випуску журналу #ProHotel_Restaurant обираємо піч для піци. Розглядаємо основні різновиди, переваги та недоліки в рубриці #Pro_технологію.

Важко уявити італійський ресторан без піци у меню. Тому вибір обладнання для її виробництва – одне з найважливіших питань, що постають перед засновником. Цей непростий вибір залежить від багатьох факторів, в числі яких передбачуваний асортимент, концепція і формат ресторану, наявність додаткової послуги «піца на виніс», прохідність у місці розташування закладу. Але найголовніше – це обрати правильну піч для піци.

Разом з популяризацією комерційного виготовлення піци також інтенсивний розвиток отримав і ринок обладнання для її приготування. Вибір печей для піци сьогодні досить широкий, як за методами приготування, так і за продуктивністю.

Печі для піци поділяють на три основних типи:
1.Дров’яні, так звані «Помпейські» печі, які, в свою чергу бувають вбудованими, з накладними пластинами.
2.Подові.
3.Конвеєрні (електричні чи газові).

Вподобай нашу сторінку HoResPro, щоб не пропустити свіжі оновлення. Повну версію статті читайте в останньому випуску журналу "Pro Hotel & Rastaurant".

You must be logged in to post a comment.