Календар стратегії: декорування. Що не забути зробити восени?

23031256_1562740623764198_1044718593163696929_n

Улюбленими та популярними для осені залишаються свічки, лаванда, хризантеми, осінні атрибути (листя, гілки) та, звичайно, гарбузи. Викладені гарбузи біля входу у ресторан здатні створити чергу з тих, хто бажає зробити селфі. Тому не забувайте про брендинг та ваш логотип. Композиція з гарбузів на дерев'яному возі підійде для багатьох концепцій. Особливо, якщо ресторан має закриту терасу.
Також сучасною та красивою ідеєю є вереск. Він чудово підійде і для холу готелю, і для залу ресторану, і для літнього майданчика чи фасаду. Вереск чудово виглядає на фоні бетону та сірих стін, і ще краще – на фоні дерева. Горщиками з вересом можна прикрасити столи, полички, підвіконня ресторану, стійку адміністратора готелю. А якщо додати маленькі чорні таблички, то можна просувати сезонне меню.

Вподобай нашу сторінку HoResPro, щоб не пропустити свіжі оновлення. Повну версію статті читайте в останньому випуску журналу "Pro Hotel & Rastaurant".

You must be logged in to post a comment.