Адаптація та її практичне втілення

23031551_1562406877130906_2045687606628435510_n

Про адаптацію і її практичне втілення ми попросили розповісти керуючу компанії «23 ресторани» Аліну Токмиленко в нашій рубриці #Pro_менеджмент.

Процес адаптації в компанії – найважливіший. Більшість звільнень працівників відбувається саме в цей період. Під час адаптації новий працівник вирішує, чи підходить йому ця професія (якщо це перша робота або нова професія), чи комфортно працювати з цією командою, чи підходить стиль керівництва, умови праці.

В цей період формується його відношення до закладу, до команди, до керівника, до компанії та до самої роботи. Швидкості та ефективності в підготовці новачка можна досягти за допомогою таких інструментів як план навчання та посібник для новачка.

Вподобай нашу сторінку HoResPro, щоб не пропустити свіжі оновлення. Повну версію статті читайте в останньому випуску журналу "Pro Hotel & Rastaurant".

You must be logged in to post a comment.