Декорування ресторану: як створити унікальні фішки, що підкреслять ваш бренд?

23031336_1559694037402190_4698063531432333099_n

Про актуальні ідеї та прийоми з #ProHotel_Restaurant ділиться експерт з дизайну, власник студії архітектури та дизайну Андрій Асанов.

-Отже, ви є власником чи орендарем приміщення майбутнього ресторану і не знаєте, з чого розпочати. Розумним буде не робити самостійних кроків. Це заощадить кошти на виправлення власних помилок, які однозначно будуть. Оскільки темою є декорування ресторану, пропустимо ряд організаційних та проектних етапів, що передують вирішенню проблеми декорування.

Потрібно зважити на наступні пункти:
1. Бюджет, визначений інвестором;
2. Термін виконання;
3. Стилістика.

Варто розуміти, що недорогі прийоми – це не завжди "фаст-фуд". В одному із втілених нами проектів, наприклад, в оздобленні стін застосовувався "ракушняк", який є достатньо недорогим матеріалом. Але забезпечивши світлову підтримку, було досягнуто цікавого фактурного ефекту.

Вподобай нашу сторінку HoResPro, щоб не пропустити свіжі оновлення. Повну версію статті читайте в останньому випуску журналу "Pro Hotel & Rastaurant".

You must be logged in to post a comment.