20-21 вересня відбудеться тренінг у м.Львів “HR для готелю і ресторану: бюджет, підбір, адаптація, оцінка”

0HCMIT272C

Теми тренінгу:

  • HR- комплекс у ресторані;
  • Формування потреби у персоналі. Основні показники ефективності витрат на персонал;
  • Система оцінки ваших працівників. Який ефект? Практика інструментів оцінки;
  • Підбір персоналу. Звідки і як правильно? Приціл пошуку. Нестандартні методи. Практика підбору;
  • Адаптація та розвиток ваших працівників. Кращий досвід. Практика застосування;
  • Корпоративна культура вашого ресторану – як побачити? (вступний курс).

ДЕ

КОЛИ

РЕГЛАМЕНТ

ДЛЯ КОГО

Львів

20-21 вересня

20.09.2017 – 10.00-18.00
21.09.2017 – 10.00-17.00

Інвесторів готельного і ресторанного бізнесу;
Керівників мереж;
HR-менеджерів;
Адміністраторів та шеф-поварів.

БІЗНЕС-ТРЕНЕР           

Борис Шевельов
Керуючий партнер, бізнес-тренер і консультант компанії Hores Pro. Закінчив Key Executive МВА Program в Lviv Business School. Співпрацював з мережами ресторанів «Кумпель Груп». Працює тренером і консультантом з компаніями в сфері IT, продажів, різнопрофільних компаній.
Тренерський досвід – 6 років. Управлінський досвід – 10 років.

1110437-landscape

Вартість  участі в тренінгу  

При оплаті до 13.09.2017

  2 800*, – UAH
  3 350, – UAH

При оплаті після 13.09.2017

 2 990*, – UAH
    3 3590, – UAH
*ціна за одного учасника

При оплаті за 4–х учасників 5 запрошення у подарунок

 У вартість включено

  • участь у тренінгу 2 дні (16 годин);
  • обіди та coffee-breaks;
  • роздаткові матеріали;
  • консультування в рамках домашнього завдання;
  • здача фін-тесту з аналізом отриманих знань (за бажанням);
  • сертифікат про участь у тренінгу.

c6c09695-a726-4246-9b02-c80fde3f0ee0-circle

You must be logged in to post a comment.