14 -15 вересня Вінниця. “Управління продажами ресторану та готелю: максимізація урожайності м2”

restaurant-increase-sales

Теми тренінгу:

  • Управління продажами: аналізуємо і плануємо;
  • Меню як інструмент продажу;
  • Мерчендайзинг в готелі та ресторані: керуємо якістю використання вхідного потоку гостей;
  • Ціноутворення: як грати ціною на ринку сьогодні?
  • Аналіз та планування продажів. Управління командою;
  • Особливості готельного ціноутворення. Менеджмент додаткових послуг.

ДЕ

КОЛИ

РЕГЛАМЕНТ

ДЛЯ КОГО

Вінниця

14-15 вересня

14.09.2017 - 10.00-18.00
15.09.2017 - 10.00-17.00

Інвесторів готельного і ресторанного бізнесу;
Керівників готелів та ресторанів;
Керівників окремих готелів та ресторанів;
Адміністраторів та шеф-поварів.

БІЗНЕС-ТРЕНЕР           

Борис Шевельов
Керуючий партнер, бізнес-тренер і консультант компанії Hores Pro. Закінчив Key Executive МВА Program в Lviv Business School. Співпрацював з мережами ресторанів «Кумпель Груп». Працює тренером і консультантом з компаніями в сфері IT, продажів, різнопрофільних компаній.
Тренерський досвід - 6 років. Управлінський досвід - 10 років.

1110437-landscape

Вартість  участі в тренінгу  

При оплаті до 04.09.2017

  2 800*, - UAH
  3 350, - UAH

При оплаті після 04.09.2017

 2 990*, - UAH
    3 3590, - UAH
*ціна за одного учасника

При оплаті за 4–х учасників 5 запрошення у подарунок

 У вартість включено

  • участь у тренінгу 2 дні (16 годин);
  • обіди та coffee-breaks;
  • роздаткові матеріали;
  • консультування в рамках домашнього завдання;
  • здача фін-тесту з аналізом отриманих знань (за бажанням);
  • сертифікат про участь у тренінгу.
c6c09695-a726-4246-9b02-c80fde3f0ee0-circle

You must be logged in to post a comment.