14-15 грудня проходить тренінг у Івано-Франківську

Теми тренінгу:

  • Сервіс ресторану та готелю як конкурентна перевага
  • Гостьовий підхід: як формується?
  • Оцінка сервісу Вашого закладу
  • Управління сервісною командою
  • Сервісна система регулярного навчання.

ДЕ

КОЛИ

РЕГЛАМЕНТ

 

ДЛЯ КОГО

 

Вінниця

14-15 грудня

14.12.2016 - 10.00-18.00
15.12.2016 - 10.00-16.00

Інвесторів готельного і ресторанного бізнесу;
Керівників мереж;
Керівників готелів та ресторанів;
Адміністраторів та сташих офіціантів;
Кадрового резевру служби сервісу

БІЗНЕС-ТРЕНЕР           

Борис Шевельов
Керуючий партнер, бізнес-тренер і консультант компанії Hores Pro. Закінчив Key Executive МВА Program в Lviv Business School. Співпрацював з мережами ресторанів «Кумпель Груп». Працює тренером і консультантом з компаніями в сфері IT, продажів, різнопрофільних компаній.
Тренерський досвід - 6 років. Управлінський досвід - 10 років.

Вартість  участі в тренінгу  

При оплаті до 12.12.2016

  2 880*, - UAH
  3 900, - UAH

При оплаті після 12.12.2016

  3 500*, - UAH
    4 980, - UAH
*ціна за одного учасника

При оплаті за 4–х учасників 5 запрошення у подарунок

 У вартість включено

  • участь у тренінгу 2 дні (14 годин)
  • обіди та coffee-breaks
  • роздаткові матеріали
  • консультування в рамках домашнього завдання
  • сертифікат про участь у тренінгу

Наші клієнти

You must be logged in to post a comment.