30-31 березня відбудеться тренінг у м. Івано-Франківськ

Бізнес – тренер програми

IMG_4082
Борис Шевельов

Chief-adviser, бізнес-тренер та консультант компанії Hores Pro, керівник MRL програми.

Закінчив МВА в LvBS, сертифікований консультант Інститут Адізеса Співпрацював з мережами ресторанів «ЯПІ», «Кумпель Групп», створював бренди Bianco Rosso pasteria, La Famiglia, Готель «Косино», Баварія, Bus Station, Вандлер. Управлінський досвід в ресторанній сфері 9 років. Співпрацював як тренер та консультант із реторанами «Грушевський Cinema Jazz», Fashion Club, Felichita, Курінь, Вареники Тут, Львівська майстерня шоколаду, Reikartz Hotel, Lub Pub, «Франко», «Георг Палац», Caramel Cafe, «Велюр», «Балагур» і багато інших. Керівник управлінських програм компанії Hores Pro.
Формат навчання
– максимум 25 учасників
– консультації тренерів в рамках тренінгу
– 85% програми: практичні завдання та кейси
– самостійна робота над домашнім завданням
Тривалість
2 дні (20 годин)
 
Регламент
30.03.16
10:00 – 19:00
31.03.16
10:00 – 19:00

   ПРОГРАМА ТРЕНІНГУ

Мистецтво управління командами
Інструменти комунікації

Корпоративна культура
Міф чи реальність

– Основні психотипи учасників команди. Симптоми для розпізнання;
– Управління різними психотипами в рамках команди
– Управління конфліктами в командах
– Делегування – основний інструмент росту бізнесу;
– Встановлення SMART цілей;
– Основи управління командами. Способи та інструменти  
– Комунікація з командою: від загальних зборів до індивідуальної бесіди
– Секрети побудови ефективних горизонтальних та вертикальних комунікацій

– Що таке корпоративна культура? Що вона значить для ресторану та готелю?
– Яка культура у вашого закладу? Корпоративні культури різних концепцій закладів. Як створити свою?
– Як змусити працювати корпоративну культуру на атмосферу ресторану, а не лежати на полиці? Чому не варто «писати» статути корпоративної культури;
– Як цільова аудиторія впливає на ваш колектив. Що з цим робити та як управляти?
– Хто може впровадити корпоративну культуру

Лідерство –
диригуємо оркестром

Нематеріальна мотивація: управління залученістю команди

– Лідерство в команді. Типи лідерства. Мотивація лідера;
– Лідер – як знайти та чи можна його «вирощувати»;
– Різні лідери – різна корпоративна культура;
– Слабкі місця лідерів. Основи самоконтролю;

– Роль нематеріальної мотивації в HR-комплекс готелю та ресторану
– Приклади успішних систем нематеріальної мотивації
– Інструменти та особливості системи нематеріальної мотивації
– Залученість команди: для чого потрібна і як реалізувати?
– Чому не працює система нематеріальної мотивації: топ-7 помилок
– HR- маркетинг. HR – бренд. Як працювати з негативними оцінками?

Детализированна програма

ВАРТІСТЬ УЧАСТІ


При оплаті до 28.03.2016


       2 уч  –  2 200*                                  1 уч  –  2 700

При оплаті після 28.03.2016


       2 уч  –  2 530*                                  1 уч  –  3 100
 
* ціна за одного учасника
При оплаті за 4–х учасників 5 запрошення у ПОДАРУНОК


*У ціну включено:

• участь у тренінговій програмі 2 дні
(20 годин);
• обіди та coffee-breaks;
• роздаткові матеріали;
• сертифікат про участь в тренінгу.

Виникли питання, зв’яжіться з тренером

+38 (098) 779 47 84
+38 (099) 900 62 55

Зарегіструватись

You must be logged in to post a comment.