22-23 січня в м. Івано-Франківськ відбувся треніг “HR-міфи та реальність”

Протягом 2-х днів учасники разом з тренерами Борисом Шевельовим та Наталією Чуприною активно працювали над HR-комплексом в готелях та ресторанах. Було багато запитань та виникали гарячі дискусії, оскільки управління персоналом є одним із найважливіших елементів стабільного розвитку закладів.

Під час тренінгу були розглянуті основні питання щодо підбору персоналу, адаптації, мотивування, навчання та розвитку, управління HR-бюджетом та змінами у закладі. Учасники отримали можливість оцінити HR-політику свого закладу, визначити сильні та слабкі сторони, а також окреслити стратегію подальшого розвитку.

Тренери поділились з учасниками своїм практичним досвідом, відповіли на запитання учасників, а також надали рекомендації, щодо удосконалення HR-комплексу у ресторані та готелі.

You must be logged in to post a comment.