Як вижити ресторану сьогодні? м. Рівне 28.10.14

Компанія HoRes Pro провела семінар на тему: Як вижити ресторану сьогодні
Більше 40 інвесторів та керівників ресторанів разом з бізнес тренерами компанії HoRes Pro розглядали сьогоденні проблеми HR-політики в ресторані, аналізували фінансову математику різних ресторанних концепцій та вивчали такий актуальний зараз антикризовий маркетинг.
В рамках семінару відбувся майстер-клас бренд-бармена Hores Pro Ігора Хонія “Мистецтво приготування кави” та винна дегустація від компанії Wine Time.
Дякуємо учасникам за активність та цікаві запитання!

11866222_935422553162678_2491642168498588518_n
11899756_935422709829329_7397556817192690774_n
11899783_935422196496047_4354452857888594262_n
11924219_935422379829362_416363378428705375_n
11896215_935422376496029_3040883643293686698_n
11889674_935422546496012_7921717588890717075_n
11201494_935422199829380_539383831536075234_n
10341695_935422203162713_3148785175213389848_n
11866358_935422393162694_5742899151463058768_n

You must be logged in to post a comment.