Майстер клас “Мистецтво приготування кави” Ігора Хонія

В рамках семінару "Як вижити ресторану сьогодні?" у м. Рівному 28 жовтня відбувся майстер клас із приготування кави
Учасники мали нагоду подивитись на мистецтво приготування кави у виконанні неперевершеного баристи, бренд-бармена компанії HoRes Pro Ігора Хонія

11903991_935424663162467_4669436595804432198_n
11885176_935424756495791_2284344378831845948_n
11828551_935424666495800_4672377250807292485_n
11060256_935424776495789_4655591774508395449_n
11899797_935424989829101_2545544151176790675_n
11029484_935424953162438_6452394184148762942_n
11887896_935424936495773_2792766997859273144_n
11903895_935424669829133_3779823550795899498_n

You must be logged in to post a comment.