[:uk]29 липня у Дніпропетровську пройшов семінар на тему: «Управління рестораном та готелем у зоні турбулентності»[:ru]29 июля в Днепропетровске прошел семинар на тему: «Управление рестораном и отелем в зоне турбулентности»[:]

29 липня у Дніпропетровську відбувся семінар на тему: «Управління рестораном та готелем в зоні турбулентності».
Програма семінару була розрахована на інвесторів та керівників ресторанів та готелів. Учасники розглянули найбільш важливі питання для готелів та ресторанів сьогодні: маркетинг, HR-комплекс та фінансову математику. Кожен учасник в рамках семінару працював над своєю стратегічною картою та за допомогою адвайзерів HoRes Pro визначив ключові стратегічні точки росту свого бізнесу. Особливу практичну користь отримали ресторани та готелі від яких було декілька учасників.

Робота в команді над стратегічною картою дозволяє краще зробити копмлексну оцінку власного бізнесу командою керівників. Також в рамках семінару відбувся майстер клас з приготування кави від наших партнерів компанії basilur.
www.basilur.com.ua/

Для учасників семінару відбулась винна дегустація від наших постіний партнерів, найкращого gastro&wine market компанії Winetime
http://www.winetime.ua/

You must be logged in to post a comment.